قسمت سوم هابیت چگونه تمام میشود ؟ [امکان لو رفتن داستان]

تعداد پست‌ها: 142

به نظر دوستان در قسمت سوم هابیت چه اتفاقهایی خواهد افتاد مثلا سر انجام تعقیب لگولاس چیست؟و ...

پیترجکسون عملا با انتقال سرنوشت اسماگ به آنجا و بازگشت دوباره مثل بازگشت پادشاه قسمت سوم کار رو میخواد عظیم تر از دو قسمت قبلی بکنه

فکرنکنم جکسون بولگ رو فدای یک تعقیب و گریز ساده بکنه پس باید احتمالا منتظر حضور آزوگ و بولگ در نبرد 5 سپاه(الان دیگه نمیدونم دقیقا چندسپاه!) باشیم

حضور داین پسر ناین و 500دورف تپه های آهن میتونه خیلی جذاب باشه و از اون طرف قضایای دول گولدور که احتمالا پیترجکسون تمام اعضای شورای سپید رو برای راندن سائورون بسیج کنه!

از اون طرف جدای از سرنوشت دلخراش تورین سپربلوط،فیلی و کیلی که در اخر فیلم با اون روبرو میشیم باید سرنوشت تلخ تائوریل رو به هم اضافه کنیم که پیترجکسون برای کامل شدن سوزناکی آخر کار احتمالا مرگ تائوریل رو هم اضافه کنه.با توجه به اینکه حدودا از کتاب 430 صفحه ای هابیت ،103 صفحه مربوط به حوادث قسمت سوم هست پس علیرغم هیجان انگیزتر بودن و گسترده تر بودن کار باید منتظر فیلمی باشیم که حتی از دو قسمت قبلی هم کمتر به کتاب وفاداره.نکته ای که هواداران خیلی از اون خوشحال میشن حضور دوباره در ریوندل و بازگشت به شایر هست که میتونه پایان به یادماندنی ای برای این سه گانه پرماجرا باشه

قبل از اکران قسمت اول فکر میکردم که پیترجکسون قسمت سوم رو برای وصل کردن حوادث هابیت به ارباب حلقه ها با ادامه دادن حوادث کتاب هابیت این کار رو انجام بده

ولی الان دست پیترجکسون برای قسمت اخر تقریبا پره:

سرنوشت اسماگ ،نبرد پنج سپاه،ختم قضایای دول گولدور و بازگشت به شایر به اندازه کافی جا برای کار داره که پیترجکسون فیلمی خوب ازش در بیاره

البته الان که هنوز برای نظر دادن راجع به قسمت سوم خیلی زوده هنوز هیچ تریلر و تبلیغی ازش در کار نیست که بشه پیشبینی دقیق داشت ولی با این وجود، حدسیات من راجع به شروع قسمت سوم اینه:

- تقریبا مطمئنم که گاندولف رو گروهی که شورای سپید اعزام کرده، آزاد میکنن... که به احتمال زیاد بانو گالادریل و راداگاست جز این گروه هستن...

- تعقیب و گریز لگولاس و بولگ بعید میدونم به پایان مهمی منجر بشه، چون گمون نمیکنم جکسون، بولگ رو به این راحتی ها از دست بده و تا این حد از داستان کتاب دور بشه... حدس من اینه که بولگ به ارتش اصلی ارک ها میرسه و لگولاس با دیدن این صحنه از تعقیب دست برمیداره و به سمت جنگل برمیگرده تا خبر لشکرکشی ارک ها رو به پدرش برسونه...

- اسماگ هم که شهر دریاچه رو به خاک و خون میکشه! در آخرین صحنه ها دیدیم که تائوریل هنوز توی خونه بارد بود... پس احتمالا اونه که بچه ها و چهارتا دورف باقی مونده رو از آتش اژدها نجات میده و از شهر دور میکنه.... میون این شلوغی هم، "بین" پسر بارد، که بنظر تنها کسیه که از زندانی شدن بارد خبر داره، پدرشو نجات میده و محل تیر سیاه رو (زیر همون مجسمه توی قایق ) به پدرش میگه و اونم میره سراغ کمان دورفی و کلک اسماگ جون رو میکنه!

- مرگ تائوریل به نظر تقریبا قطعیه! احتمالا توی یه صحنه اکشن و رمانتیک که تائوریل و کیلی دارن کنار هم میجنگن... هردو کشته میشن و بعد لگولاس میاد جسدشو پیدا میکنه! ( :دی یکم فیلم هندی شد ولی بعید نیست بلاخره!! )

- به احتمال خیلی زیاد تورین قبل از همه میمیره...

با دوستان موافقم که جکسون برای قسمت سوم داستان زیادی برای گفتن داره و شاید بشه گفت این از زرنگی جکسون بود که قسمت دوم رو به حال تعلیق تموم کرد تا چندتا از مهمترین داستانای کتاب ( آتش گرفتن شهر دریاچه- مرگ اسماگ - جریانات تورین در اربور و مجادله اش با الف ها و آدما - رسیدن ارتش دورف ها - جنگ بزرگ پنج سپاه و ...) برای قسمت سوم و آخر فیلم بمونند... بنظر قسمت سوم رویایی میاد! بعد هم با شناختی که از پیتر دارم و تجربه پایان آرام و طولانی و دلنشین لوتر3 ، مطمئن هستم که این قسمت هم با برگشت بیلبو و اقامت در ریوندل و نهایتا با صلح و صفا در شایر به اتمام میرسه....

نه تورین بعد از فیلی و کیلی میمیره چون اون دوتا خویشاوندشن و به نوعی فدایی اش محسوب میشن و بعد تورین میمیره .یه عکس هم در اخبار هابیت به نوع مرگ کیلی و فیلی اشاره کرده

کلا پیترجکسون و چارلی چاپلین کبیر گاهی درونمایه فیلماشون به فیلم هندی گرایش داره ولی نبوغ این دوتا نابغه سینما بوده که تونسته از دل چیزهایی که در نگاه اول هندی به نظر میان لحظات نابی خلق کنه به گمونم مرگ تورین و فیلی و کیلی و احتمالا تائوریل از نقاط قوت قسمت سوم باشه مثل مرگ برومیر در یاران حلقه و تئودن در بازگشت پادشاه

مرگ تائوریل بخصوص برای لگولاس تاثیر گذار باشه(و احیانا لگولاس دچار تحول سه ثانیه ای بشه:دی)

در مورد شروع فیلم به گمونم مثل قسمت دوم و خیلی شبیه به دوبرج(کشمکش گندالف با بالروگ) با طوفان اسماگ شروع بشه!

- اسماگ هم که شهر دریاچه رو به خاک و خون میکشه! در آخرین صحنه ها دیدیم که تائوریل هنوز توی خونه بارد بود... پس احتمالا اونه که بچه ها و چهارتا دورف باقی مونده رو از آتش اژدها نجات میده و از شهر دور میکنه.... میون این شلوغی هم، "بین" پسر بارد، که بنظر تنها کسیه که از زندانی شدن بارد خبر داره، پدرشو نجات میده و محل تیر سیاه رو (زیر همون مجسمه توی قایق ) به پدرش میگه و اونم میره سراغ کمان دورفی...

اینکه تاءوریل دورفها و بچه ها رو خارج شهر ببره به دو دلیل فکر نکنم بشه اولا چون حس انساندوستی اون اجازه نمیده دوما چجوری چهارتا دورف و دو تا بچه رو کول کنه ببره احتمالا "بین" به اون قضیه تیر و زندانی شدن بارد رو میگه و اون میره بارد رو نجات میده و بارد هم با کمان دورفی اژدها رو میکشه

دیگه همه ی این ها حدسه خالیه ممکنه درست یا غلط باشه... اون حدس آخر رو روی این حساب گفتم که اگه اشتباه نکنم توی یکی از پشت صحنه های فیلم کیلی رو دیدم بالا سر تورین که زمین افتاده بود و داشت میمرد وایساده بود... البته مطمئن نیستم شاید هم اشتباه کرده باشم....

اینکه تاءوریل دورفها و بچه ها رو خارج شهر ببره به دو دلیل فکر نکنم بشه اولا چون حس انساندوستی اون اجازه نمیده دوما چجوری چهارتا دورف و دو تا بچه رو کول کنه ببره احتمالا "بین" به اون قضیه تیر و زندانی شدن بارد رو میگه و اون میره بارد رو نجات میده و بارد هم با کمان دورفی اژدها رو میکشه

منم نگفتم کولشون میکنه که!! :دی گفتم خوب اون الفه، تر و فرز تره میتونه اون دورف های خنگول رو از مهلکه نجات بده...

آنچنان مشعوف شدم و مشتاق از این بحث ها که از همین الان برای دیدن شماره 3 لحظه شماری را آغاز کرده ام!

آردا یاورتان باد

=)) :(( :(( :) :|

اینکه پیتر کشته شدن اژدها رو توی قسمت دوم نکشت کار کاملا بجا و درستی بود چون داستان و هدف فیلم کشتن اژدها است و اگر اژدها کشته میشد هرچند پنج سپاه پیش رو باشه ولی جالب نبود راستی اون شبحی که تو قسمت اول نشون داد ویچ کینگ بود؟ تو قسمت دوم خبری ازش نبود ؟ چرا سایرون سپاهش رو به اون نسپرد ؟ تو قسمت سه به نظر شما خبری ازش هست یا نه؟

کدوم شبح؟ اون سفیده که به راداگست حمله کردخود ویچکینگ بود چون دقیقا شبیه به وقتی بود که فرودو حلقه رو دست کرد و دیدش.اون سیاهه هم نکرومانسر بود که نقششو همین بندیکت کمبرباچ بازی میکرد

اینکه فیلم سوم چه جوری شروع میشه داره مُخ منو میخوره! :-) به نظرم حتما مثل فیلمای سرزمین میانه ایه قبلی یه پرولوگ در کار هست... چون اگر تایتِل هابیت نوشته شه با اون موسیقی متن، با حمله ی ناگهانی اسماگ به اسگاروت همخوانی نداره! اول یه چیزی نشون داده میشه فک کنم و بعد شاهد فصل آتش و آب خواهیم بود.

چیزهایی که خودم فکر میکنم:

1. از بگ اند شروع میشه، بیلبوی جوان کتری رو میذاره رو آتش، آماده میشه بره چپقی دود کنه که یکی از دورفا از خواب بیدارش میکنه! توی تالارهای سرد و تاریک اره بور، از یه شکاف به ماه خیره شده و به فکر بازگشت به خونشه، اونوقت رو صفحه تیتر "there and back again" ظاهر میشه! حالا زیر نور ماه اسماگ داره به اسگاروت میرسه...

2. خیـــــلی دوست دارم خلنگ زار پژمرده رو ببینم و اینکه اصن اسماگ دقیقا منشاش از کجاس و چرا حمله کرد به اره بور!

3. بیشتر از همه ی اینا دوست دارم تلفیقی از چند صحنه باشه به همراه اسماگ، که بیاد اول فیلم "اژدها صفتی" و "بیماری اژدها" رو توصیف کنه، چون جلوتر خواهیم دید که تورین تقریبا تا اواسط فیلم، اسماگ فیلم سوم خواهد بود.

4. خیلی بعید میدونم به حلقه های قدرت دورفی بپردازه که باعث میشدن حرص و طمع و اژدها صفتی دورفا زیاد شه و ازین حلقه ها بحثو بکشونه به سائرون! بعیده، فک نکنم...

در مورد پرولوگ فیلم موافقم.

یه حسی به من میگه پرولوگ از بگ اند هست یا خوابی که بیلبو میبینه مثل اول دوبرج. بعد یکهو بیدار میشه مثلا میبینه بوفور نوبت نگهبانیشه یا اصن خودش وسط نگهبانی خوابش برده. بهرحال پرولوگ از رویای بیلبو و شروع فیلم با سکانسی در اره بور خواهد بود. حتی سکانس بعدی هم بنظرم از اسماگ نیست بلکه از گندالفه در دولگولدور یا شاید راداگاست که رفته به شورای سفید. سکانس سوم و شروع اصلی فیلمنامه بنظرم فصل آتش و آب و حمله اسماگ به اسگاروت خواهد بود.

فقط واقعا امیدوارم تحریف کم داشته باشه و پیتر بیشتر وفادار مونده باشه به کتاب مگر واقعا ارزششو داشته باشه که عنصری رو حذف یا اضافه کنه.

شاید شروع فیلم از گالوم باشه یعنی چه خوب یشه که باشه البته شاید شروع فیلم با نشان دادن لگولاس و بولگ و لشکر ارگ ها باشه

شاید شروع فیلم از گالوم باشه یعنی چه خوب یشه که باشه البته شاید شروع فیلم با نشان دادن لگولاس و بولگ و لشکر ارگ ها باشه

نه بیلبو جان فک نکنم دیگه گالوم توی فیلم باشه .توی آی ام دی بی هم نوشته که گالوم فقط قسمت اول سکانس داره.

نه بیلبو جان فک نکنم دیگه گالوم توی فیلم باشه .توی آی ام دی بی هم نوشته که گالوم فقط قسمت اول سکانس داره.

حیف شد

دوستان چرا نکرومنسر در قسمت دوم هابیت حضور نداشت اصلا چه شکلی هست عکسی چیزی ازش ندارین

دوستان چرا نکرومنسر در قسمت دوم هابیت حضور نداشت اصلا چه شکلی هست عکسی چیزی ازش ندارین

نکرومانسر همون سائورونه که با گندالف مبارزه میکنه

توی این پست عکسشو گذاشتم

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=1706&view=findpost&p=43847

اینکه فیلم سوم چه جوری شروع میشه داره مُخ منو میخوره! :-) به نظرم حتما مثل فیلمای سرزمین میانه ایه قبلی یه پرولوگ در کار هست... چون اگر تایتِل هابیت نوشته شه با اون موسیقی متن، با حمله ی ناگهانی اسماگ به اسگاروت همخوانی نداره! اول یه چیزی نشون داده میشه فک کنم و بعد شاهد فصل آتش و آب خواهیم بود.

چیزهایی که خودم فکر میکنم:

1. از بگ اند شروع میشه، بیلبوی جوان کتری رو میذاره رو آتش، آماده میشه بره چپقی دود کنه که یکی از دورفا از خواب بیدارش میکنه! توی تالارهای سرد و تاریک اره بور، از یه شکاف به ماه خیره شده و به فکر بازگشت به خونشه، اونوقت رو صفحه تیتر "there and back again" ظاهر میشه! حالا زیر نور ماه اسماگ داره به اسگاروت میرسه...

با این نظرتون خیلی موافقم و احتمالشم واقعا زیاده...چون اینطوری با کتاب هم خیلی هماهنگی خوبی پیدا میکنه... ولی از خدا میخوام که هیچکدوم از نظراتی که ما اینجا میدیم درست از آب در نیاد چون یه جورایی هممون میشیم پیش اسپویلر...! :دی

دوستان به نظرتون با توجه به تفاوت های کتاب و فیلمنامه، چه اتفاقی برای آزوگ میفته؟ آیا احتمالش هست توسط بئورن کشته بشه یا اتفاق دیگه ای قراره بیفته؟

دوستان به نظرتون با توجه به تفاوت های کتاب و فیلمنامه، چه اتفاقی برای آزوگ میفته؟ آیا احتمالش هست توسط بئورن کشته بشه یا اتفاق دیگه ای قراره بیفته؟

احتمالش هست چون تو برهوت اسماگ نشون داد که آزوگ از بئورن میترسه و نشون داد که بئورن از آزوگ زخم خورده

یا ابولفرض! یاد خودمو زنده کردی:دی .5 غلط در یک جمله( من 4 غلط در یک جمله رو داشتم ولی شما رکوردو زدی!) :-)

بله اون مقدمه چینی در خانه بئورن هم بخاطرهمین قضیه و انتقام پایانی بئورن بود .در کتاب و در نبرد پنج لشکر بئورن نقش مهمی داره و در قسمت سوم هم احتمالا شبیه این نقش رو ارائه میده

یه نکته دیگه اینه که شخصاً فکر میکردم با سه قسمتی کردن هابیت قراره که خرده روایت هایی از سیلماریلیون و یا فرزندان هورین و آثار تالکین توی فیلم با فلش بلک هایی نشون داده بشه که تا اینجا اینچنین نشده و با توجه به تعدد وقایعی که موکول شده به قسمت سوم بعید میدونم خرده داستان های دیگه تالکین نشون داده بشه. نظر دوستان چیه؟ آیا میتونیم شاهد فلش بلک هایی باشیم به دیگر داستان های سرزمین میانه در قسمت سوم هابیت؟ به طور مثال یکی از حدس های من این بود که داستان تورین و کشتن گلاورونگ، پدر اژدهایان با توجه به نقش اساسی اسماگ در این سه گانه، روایت بشه.

نامردایه کتابخون اومدین تمامه فیلمو لوو دادین :-) منم وسوسه شدم همه رو خوندم :-)

بنظر من پیتر جکسون باید یسری تغییراتی بده تا برا اونایی که داستان رو هم میدونن غیرقابل پیش بینی بشه!! حالا شاید به طرفداران تالکین بربخوره اما باید قبول کرد که ترکیب این دو برای ما جذاب شده و تالکینم بنوعی مدیون پیترجکسون هست چون اگه چنین لوتری با این عظمت ساخته نمیشد خیلیا از جمله من سراغ داستان و نویسندش نمیرفتیم..

خلاصه من بشخصه دوست دارم پیترجکسون تغییراتی رو در داستان کتاب ایجاد کنه چون کارشو قبول دارم اما شنیدم که متاسفانه خیلیا از جمله پسر تالکین این اجازه رو بهش نمیدن!

تا 28 تیر ماه 93 چیزی نمونده مطمعنم که این فیلم با هر اتفاقی که قراره روش بیفته بازم یک فیلم فوق العاده بیرون میاد .

نامردایه کتابخون اومدین تمامه فیلمو لوو دادین :-) منم وسوسه شدم همه رو خوندم :-)

بنظر من پیتر جکسون باید یسری تغییراتی بده تا برا اونایی که داستان رو هم میدونن غیرقابل پیش بینی بشه!! حالا شاید به طرفداران تالکین بربخوره اما باید قبول کرد که ترکیب این دو برای ما جذاب شده و تالکینم بنوعی مدیون پیترجکسون هست چون اگه چنین لوتری با این عظمت ساخته نمیشد خیلیا از جمله من سراغ داستان و نویسندش نمیرفتیم..

خلاصه من بشخصه دوست دارم پیترجکسون تغییراتی رو در داستان کتاب ایجاد کنه چون کارشو قبول دارم اما شنیدم که متاسفانه خیلیا از جمله پسر تالکین این اجازه رو بهش نمیدن!

تا 28 تیر ماه 93 چیزی نمونده مطمعنم که این فیلم با هر اتفاقی که قراره روش بیفته بازم یک فیلم فوق العاده بیرون میاد .

چرا تا ۲۸ تیر؟!

تاریخ اکران فیلم سوم که دسامبر ۲۰۱۴ یعنی همون آذر ۱۳۹۳ هست!

یه نکته دیگه اینه که شخصاً فکر میکردم با سه قسمتی کردن هابیت قراره که خرده روایت هایی از سیلماریلیون و یا فرزندان هورین و آثار تالکین توی فیلم با فلش بلک هایی نشون داده بشه که تا اینجا اینچنین نشده و با توجه به تعدد وقایعی که موکول شده به قسمت سوم بعید میدونم خرده داستان های دیگه تالکین نشون داده بشه. نظر دوستان چیه؟ آیا میتونیم شاهد فلش بلک هایی باشیم به دیگر داستان های سرزمین میانه در قسمت سوم هابیت؟ به طور مثال یکی از حدس های من این بود که داستان تورین و کشتن گلاورونگ، پدر اژدهایان با توجه به نقش اساسی اسماگ در این سه گانه، روایت بشه.

بله منم همین خیال رو میکردم که با خرده داستان هایی کار گسترده تر بشه ولی با اضافه کردن تائوریل و لگولاس عملا پیرنگ داستان خیلی پررنگ تر شد و قسمت قابل توجهی برای قسمت سوم باقی مونده

البته با فلش بک ها و اضافه کردن جزییات کار به نسبت گسترده تر شده ولی فکر نکنم گلاورونگ بتونه در قسمت سوم باشه با توجه به اینکه نقش مستقیمی نداره

البته میشد مثلا در مورد اسمیگل ،سائورون و یا سارومان چیزهایی به کار اضافه کرد

همیشه شروع فیلم های پیتر جکسون برام مهم بوده و همینطور آهنگ آغازین :-)

بنظرم اول فیلم سوم ، برمیگردن به گذشته و کمی از زندگیه اسماگ رو نشون میدن و بعد بیلبو و تورین و شرکا و بعد شهر دریاچه !

یا یه احتمال دیگه : کمی از زندگیه بارد رو نشون میدن

خیلی احتمال میدم یکی از اینا باشه

احتمالش هست چون تو برهوت اسماگ نشون داد که آزوگ از بئورن میترسه و نشون داد که بئورن از آزوگ زخم خورده

درود

دوست عزیز فکرکنم فراموش کردین کی از همه بیشتر از ازوگ متنفره و کلی هم دلیل داره که اونو بکشه تورین.

به نظر من ازوگ و تورین در جنگ پنج سپاه باهم میجنگند بعداز یک جنگ سخت ازوگ توسط تورین کشته میشه و خود تورین هم به خواطر زخمهایی که از ازوگ میخوره بعداز یک مدتی میمره.

بدرود

البته امیدوارم که این حدسی که شما زدین نشه :دی تورین تو رمان بدست بولگ کشته میشه ...اگه جکسون بیاد اونو بدست آزوگ بکشه که کلا رمان های تالکین (که واسه همه ی شخصیت ها دلیل مرگ و اینا نوشته) پخش و پلا میشه و فیلمه کاملا از رمان های تالکین دور میشه ... بنظرم بهتره همون بولگ کار تورین رو بسازه ... آزوگ هم فکر کنم بدست بئورن کشته میشه . بئورن هم تنفر بسیار شدیدی از اورک ها داره ...

بنظرم قسمت دوم هابیت بیشتر در مورد انتقام و انتقام گیری بود ... مثلا اسماگ هم میخواد انتقام بگیره ... آزوگ و بولگ هم تشنه ی خون دورف ها هستند و میخوان انتقام بگیرن ... تورین هم انتقامشو گرفت ... تائوریل هم به خاطر اینکه اورک ها به سرزمینشون اومده و همچنین کیلی رو مجروح کرده بودند انتقام میگیره ... نظر شما بچه ها چیه ؟!!

تو قسمت سوم هم بنظرم فیلی و کیلی با سپاه الف ها به جنگ پنج سپاه میان درست مثل پیپین و مری ...

شاید اما توجه کنید که تورین یک دست ازوگ را قطع کرده و ازوگ هم قسم خورده تا نسل دورین را از بین ببره و با گردن زدند ترور شروع کرده و دلیل مرگ پدر تورین هم خود ازوگ بوده پس دو دشمن قدیمی رودروی هم قرار میگیرن در ضمن توی کتاب نوشته بئورن بولگ را کشته و بعدش هم تورین زخمی را از صحنه نبرد خارج کرده

حالا من حدسمو راجع به جنگ آخر میگم: اگه بخوان به کتاب وفا دار باشن و با توجه به تغییراتی که توی داستان دادن: وسط جنگ که تورین و دورفا از کوه میزنن بیرون اول از همه چشم تورین میفته به آزوگ: با نفرت میره سراغش و ایشالا دیگه به امید خدا! : آزوگ کشته میشه... اما چطوریش مهمه : چون دوستان شما همتون یه شخصیت خیلی مهم دیگه رو توی این قسمت از قلم انداختید و اون کسی نیست جز............... "دین پا آهن" و همونطور که حتما مستحضر هستید در داستان اصلی آزوگ رو دین میکشه نه هیچ کس دیگه.... بنابر این حدس من اینه که جریان جنگ به هر طریقی که پیش بره، احتمالا به این یه موضوع کتاب وفا دار میمونند و دین با همکاری تورین یا بعد از کشته شدن تورین به دست بولگ، آزوگ رو میکشه و بعد بئورن بولگ رو... اگه اینطوری بشه نهایت وفاداری به داستان کتاب وجود داره... ولی در غیر این صورت هراحتمال دیگه ای میشه داد... حتی مثلا لگولاس بولگو بکشه، بئورن آزوگو! (که خیلی مسخره است!!) و یا هزار جور حدس دیگه....

چرا تا ۲۸ تیر؟!

تاریخ اکران فیلم سوم که دسامبر ۲۰۱۴ یعنی همون آذر ۱۳۹۳ هست!

نه داداش من ۱۸ جولای ۲۰۱۴ که تیرماه میفته

https://arda.ir/warner-bros-announced-new-hobbit-film-titles-and-dates/

نه داداش من ۱۸ جولای ۲۰۱۴ که تیرماه میفته

https://arda.ir/wa...tles-and-dates/

نه دوست عزیز تصمیم کمپانی عوض شد و قرار شد فیلم سوم هم در تعطیلت سال نو اکران بشه!

نه دوست عزیز تصمیم کمپانی عوض شد و قرار شد فیلم سوم هم در تعطیلت سال نو اکران بشه!

گندشون بزنن! کاش همون تیر ماه اکران میشد... مردیم از بس الکی انتظار کشیدیم...!!

گندشون بزنن! کاش همون تیر ماه اکران میشد... مردیم از بس الکی انتظار کشیدیم...!!

خیلی خورد توو ذوقم.. البته شاید از یه نظر خوب باشه چون چندماه دیرتر با سرزمین میانه خداحافظی میکنیم :-)

البته هیچوقت در زندگیم این شاهکارو فراموش نمیکنم و تا آخر عمر محبوبترین فیلم من خواهد بود قـــــــــــــــطـــــــــــــــعـــــــــــــــــــا :-)

دوست ندارم ببینم که سایرون از قلمرو رونده میشه،ارتش سایرون و آهنگهاش و کلا همه چیزش من و به وجد میاره و میخوام شمشیر به دست بگیرم و همه رو بکشم،آخر قدرت هستن

چند پست اخیر که ارتباطی با موضوع تاپیک نداشتن، به تاپیک های خودشون یعنی «هابیت: سفری غیرمنتظره و نقد کاربران آردا» و «آیا کتاب های دیگه تالکین فیلم خواهند شد؟» منتقل شدن

دوستان عزیز اگه پستی رو می بینند که ارتباطی به تاپیک نداره و هنوز منتقل نشده، میتونن از دکمه ی گزارش استفاده کنن برای اطلاع دادن و بعد اگه خواستن جوابی بدن بهش. اینطوری هم احتمال داره سریع تر انتقال انجام بگیره و بحث در مسیر خودش طی بشه، هم اینکه کمکی برای مدیران هم هست که ممکنه سرشون شلوغ باشه و نتونن سریع به همه ی پست ها برسن...

پیشاپیش از کمکتون ممنونیم :))

حیف شد

واقعا اگه گالوم تو فیلم نباشه حال نمیده!

خیلی از همین کاربرا پیشگویی میکردن که تو هابیت (حالا نسخه 2 یا 3) ،پیشگویی میکردن اعتراف گرفتن از گالوم رو نشون بده.

حالا برا من مهم نیست گالوم چیکار میخواد بکنه ،فقط اینکه توی فیلم باشه!

دوستان یک سوال برای من پیش آمده در مورد قسمت سوم هابیت آن هم اینکه ما در هابیت برهوت اسماگ دیدیم که سواران سیاه از مقبره هاشون در آمده بودن آیا امکانش هستش که سواران سیاه و خود سایرون در جنگ 5 سپاه حضور داشته باشن یا نه؟!

دوستان یک سوال برای من پیش آمده در مورد قسمت سوم هابیت آن هم اینکه ما در هابیت برهوت اسماگ دیدیم که سواران سیاه از مقبره هاشون در آمده بودن آیا امکانش هستش که سواران سیاه و خود سایرون در جنگ 5 سپاه حضور داشته باشن یا نه؟!

خود سایرون فکر نکنم ولی سواران سیاه البته ممکنه ولی اگه سوران سیاه تو جنگ باشن پس چرا فرماندهی رو به اونها نداد ؟

خود سایرون فکر نکنم ولی سواران سیاه البته ممکنه ولی اگه سوران سیاه تو جنگ باشن پس چرا فرماندهی رو به اونها نداد ؟

مگر در قسمت دوم هابیت پیتر طوری داستان را جلوه نداد که انگار اسماگ میخواد با سایرون هم پیمان بشه؟؟! خوب حالا بر فرض اینکه سایرون خبر نداره که تورین اربور را از دست اسماگ پس گرفته و سپاهش را داره میفرسته که برن و در اربور مستقر بشن پس طبیعاتا برای استقرار سپاهش در اربور حتما باید سواران سیاه هم حضور داشته باشن! و یا حتی اگر سواران سیاهش را هم نفرستاده باشه با سپاه امکان داره سپاه که حرکت کردن بعدش بولگ به دالگولدور برسه و به سایرون بگه که تورین به اربور رفته و سایرون سواران سیاهش را هم بفرسته برای جنگ و خودش هم قبل از اینکه از دولگولدور فرار کنه و بخواد به موردور بره یک سری هم به جنگ 5 سپاه بزنه! ما باید توی جنگ 5 تا سپاه داشته باشیم! 1- انسان ها 2- دوارف ها 3- الف ها 4- سپاه سایرون که در هابیت 2 شاهدش بودیم و اما سپاه شماره 5 کدام سپاه میشه؟!

به نظر دوستان در قسمت سوم هابیت چه اتفاقهایی خواهد افتاد مثلا سر انجام تعقیب لگولاس چیست؟و ...

من فکر کنم لگولاس کشته بشه...!!!!!!! آخه این چه سوالیه که میپرسی معلومه که دختره و کیلی میان کمکش و همه رو میکشن و همه چیز به خوبی و خوشی تموم میشه.

من فکر کنم لگولاس کشته بشه...!!!!!!! آخه این چه سوالیه که میپرسی معلومه که دختره و بیلی میان کمکش و همه رو میکشن و همه چیز به خوبی و خوشی تموم میشه.

بیلی؟

منظورت کیلی اه؟

این که قسمت سوم چگونه تمام می شود که مشخصه! با تیتراژ پایانی! <_<

اما جدا از شوخی خیلی دوست دارم اون قسمت های باز گشت به خانه و اینکه بیلبو میاد و می بینه مال و اموالش رو به حراج گذاشتن عینا مطابق کتاب ساخته بشه!

حمید: مطمئنی؟ :D :) :-s :(( (شوخی)

خیلی دوست دارم شایر آخر آن جا و بازگشت دوباره مثل شایر آخر بازگشت شاه با صفا و زیبا باشه. ترسم از اینه که دوباره مثل سفری غیر منتظره و برهوت اسماوگ یه عالمه عکس و ویدئوی لو رفته و اسپم و اسپویل بدن به خوردمون و موقه ای که اکران شد چیز تازه ای برای دیدن نداشته باشه! <_<

سلام به همگی

وای که چقدردلم تنگ شده بود واسه اینجا

خب به نظر من پیتر جکسون با قسمت سوم ارباب حلقه ها ثابت کرده که قابل اعتماده

به قول دوستان موضوع هم کم نداره برای کارش

پس مطمئن باشید قسمت جذابی خواهد بود

فقط یه نفر تاریخ احتمالی اکران این فیلم رو لطفا بگه

بدجوری منتظرشم

سلام به همگی

وای که چقدردلم تنگ شده بود واسه اینجا

خب به نظر من پیتر جکسون با قسمت سوم ارباب حلقه ها ثابت کرده که قابل اعتماده

به قول دوستان موضوع هم کم نداره برای کارش

پس مطمئن باشید قسمت جذابی خواهد بود

فقط یه نفر تاریخ احتمالی اکران این فیلم رو لطفا بگه

بدجوری منتظرشم

تاريخ اكران كه مشخصه!!

اگه اشتباه نكرده باشم فكر كنم 13 دسامبر باشه

ما باید توی جنگ 5 تا سپاه داشته باشیم! 1- انسان ها 2- دوارف ها 3- الف ها 4- سپاه سایرون که در هابیت 2 شاهدش بودیم و اما سپاه شماره 5 کدام سپاه میشه؟!

ارتش ها متشکل بودن از :

وارگ ها و ارک ها

الفها انسانها دروفها

وارگ ها برای خودشون گله های مستقل داشتن با سردسته و تحت دستور اون به قبیله ای خاص از گابلین ها متحد میشدن. اما سرشتشون اتحاد ابدی و دائمی بوده.

در کتاب وارگ ها مستقل اند و متحد گابلین ها

یک شب در کنار درخت ها با گابلین ها قرار میگذارند برای غارت و کشتار مردمان جنگلی

ولی چون گابلین اعظم به دست گندالف کشته شد قرارشون به هم میخوره و تصادفا به گروه برخورد میکنند( از چاله به چاه).گابلین ها به پایین کوه میان و درختارو با اتش محاصره میکنند

بعد از فرار گروه از بالای درخت ها به کمک عقاب ها وارگ ها و گابلین ها برای نبرد علیه دورف ها متحد میشن

این درسته که ممکنه تو فیلم سوم تورین زنده بمونه؟

این درسته که ممکنه تو فیلم سوم تورین زنده بمونه؟

من که نشنیدم همچین چیزی. ازجای خاصی شنیدی اینو ؟

من که نشنیدم همچین چیزی. ازجای خاصی شنیدی اینو ؟

والا دقیقا مطمئن نیستم دیروز که سریع داشتم خبرات صفحه ف....س ب . و .ک رو می خوندم یه خبری خوندم راجع به همین موضوع بود متاسفانه وقت نشد درست بخونم . فکر کنم مال پیج اخبار فیلم هابیت بود. باز هم میگم مطمئن نیستم! به خاطر همین پرسیدم.

والا دقیقا مطمئن نیستم دیروز که سریع داشتم خبرات صفحه ف....س ب . و .ک رو می خوندم یه خبری خوندم راجع به همین موضوع بود متاسفانه وقت نشد درست بخونم . فکر کنم مال پیج اخبار فیلم هابیت بود. باز هم میگم مطمئن نیستم! به خاطر همین پرسیدم.

من هم این خبر را دیدم اما خدا کنه درست نباشه و شایعه باشه!

من هم این خبر را دیدم اما خدا کنه درست نباشه و شایعه باشه!

من دلم نمی خواست تو کتاب تورین بمیره! چون واقعا از شخصیتش خوشم اومد و برای من شخصیتش خیلی واقعی به نظر میومد، بعضی وقت ها ممکنه آدم ها کمی خطا کنند ولی دست آخر انتخاب هاشون خیلی مهم که تورین هم همینطوری بود. او شجاعانه جنگید و دوستانه از بیلبو خداحافظی کرد.

اما خوب تو این کتاب این اتفاق افتاده و به نظرم بهتره در مورد شخصیت ها به کتاب پایبند باشه.

من دلم نمی خواست تو کتاب تورین بمیره! چون واقعا از شخصیتش خوشم اومد و برای من شخصیتش خیلی واقعی به نظر میومد، بعضی وقت ها ممکنه آدم ها کمی خطا کنند ولی دست آخر انتخاب هاشون خیلی مهم که تورین هم همینطوری بود. او شجاعانه جنگید و دوستانه از بیلبو خداحافظی کرد.

اما خوب تو این کتاب این اتفاق افتاده و به نظرم بهتره در مورد شخصیت ها به کتاب پایبند باشه.

منم همینطور . با اینکه وقتی کتاب رو میخونم و به قسمت مرگ تورین میرسم و با خوندن کلمه الوداع که تورین به بیلبو میگه یه حس غم ناجوری بهم دست میده و به صورت کلی از دست دادنش برای من واقعا سخته اما امیدوارم فیلم تا این حد داستان کتاب رو نپیچونه و به آخر کتاب پایبند باشه.

دوستان يه سوالي،توي قسمت اخبار ديديم كه قراره بيلبوي پير رو هم توي فيلم داشته باشيم،اونطوري يعني آخر فيلم دوباره به زمان تولد١١١سالگي بيلبو برميگردند؟ فيلمو قبل از كجاي اول ياران حلقه تموم ميكنند به نظرتون؟

دوستان يه سوالي،توي قسمت اخبار ديديم كه قراره بيلبوي پير رو هم توي فيلم داشته باشيم،اونطوري يعني آخر فيلم دوباره به زمان تولد١١١سالگي بيلبو برميگردند؟ فيلمو قبل از كجاي اول ياران حلقه تموم ميكنند به نظرتون؟

فیلم اول هابیت با راویگری بیلبو پیر شروع شد.... احتمالا قسمت سوم هم با راویگری و نوشتن آخرین کلمات کتابش یعنی "آنجا و بازگشت دوباره" توسط بیلبو پیر به پایان میرسه...

سلام دوستان من تازه عضو این جا شدم

من یک gamer هستم اگر بازی ارباب حلقه ها نبرد در شمال رو بازی کرده باشید می فهمید که سه مبارز(انسان.کوتوله.الف) به کوهستان میان وبا اژدها حرف میزنند و ان رو اماده می کنن برای رفتن به دولگلدور وبعد با سپاه درف های آهنین وألف های جنگل و ریملادریس(روندل) به دولگلدور حمله می کنند اژدها رو به اونجا هدایتش می کنند و بعد اژدها با سارون باهم می جنگند و بعد اژدها شهر درف هارو ترک می کنه وبه دولگلدور خونه ی جدیدش می ره وپس از مدتی در اثر زخمی که از تیر و کمان آهنی درف ها برداشته میمیرد.قصه ی ما به سر رسید اژدها به خونش نرسید

من یک gamer هستم اگر بازی ارباب حلقه ها نبرد در شمال رو بازی کرده باشید می فهمید که سه مبارز(انسان.کوتوله.الف) به کوهستان میان وبا اژدها حرف میزنند و ان رو اماده می کنن برای رفتن به دولگلدور وبعد با سپاه درف های آهنین وألف های جنگل و ریملادریس(روندل) به دولگلدور حمله می کنند اژدها رو به اونجا هدایتش می کنند و بعد اژدها با سارون باهم می جنگند و بعد اژدها شهر درف هارو ترک می کنه وبه دولگلدور خونه ی جدیدش می ره وپس از مدتی در اثر زخمی که از تیر و کمان آهنی درف ها برداشته میمیرد.قصه ی ما به سر رسید اژدها به خونش نرسید

دوست عزیز الان این چه ربطی به قسمت سوم فیلم هابیت داشت ؟

چه ربطی داشت آقا جان لطفا اسپم ندید اصن به موضوع تاپیک نگاه کردین الکی از خودتون داستان مینویسید و موضوع بی ربط میدید؟

من فکر کردم که شاید داستان اون بازی خواسته یه سری از قسمت های هابیت 3 رو معرفی کرده باشه و راستی من همه ی نظرات رو خوندم ولی کسی در مورد سنگ ارکن چیزی ننوشته بود نتیجه ی جست وجوی بیلبو و درف ها چی شد چرا دنبال اون سنگ می گشتند و چرا تورین به خاطر اون سنگ روی بیلبو شمشیر کشید

واقعا ببخشید من فکر کردم شاید بهم مربوطند چون در هردو اسماگ وجود داشت

سلام من فکر کردم شاید چون در هر دو طرف اسماگ وجود داره پس حتما سر نوشت هردو هم یکی ميشه و راستش من همه ی نظرات رو خوندم ولی کسی از سنگ ارکن حرفی نزده بود و چرا بیلبو و درف ها دنبالش می گشتن

من رو ببخشید برای نقد بی جا

دوستان، لطفا به نظرات و تفکرات همدیگه احترام بگذارید! اگه احیانا نظر ناقص یا اشتباهی یا شاید تازه کارانه می بینید، با توجه به بند 16 قوانین مربوط جواب بدید، نه اینطوری برخورد کنید!

16. لطفاً در هنگام جواب دادن به سوالات از به کار گیری الفاظ و جملاتی که باعث دلسردی کاربر سوال کننده شود خودداری فرمایید. این را بدانید که این سایت محل آموزش است و کسانی هستند که سوالهایشان بسیار ابتدایی می‌باشد. یاد روزهای اولیه عضویت خودتان در این سایت بیافتید!

راستی من همه ی نظرات رو خوندم ولی کسی در مورد سنگ ارکن چیزی ننوشته بود نتیجه ی جست وجوی بیلبو و درف ها چی شد چرا دنبال اون سنگ می گشتند و چرا تورین به خاطر اون سنگ روی بیلبو شمشیر کشید

گوهر آرکن براش یک قابلیت و یک خاصیت در نظر گرفتن که باعث دیوانگی میشه، همچنین هرکسی که اون سنگ رو داشته باشه، حق حکومت بر اون ناحیه رو داره. این موضوع در فیلم هست و در کتاب جایی نداره البته. علت شمشیر کشیدن هم همینه...

در مورد نتیجه ی جستجوی دورف ها هم اینه:

جوابش طبق کتاب (در فیلم ممکنه پیتر جکسون تغییراتی بده) این هست که پس از اینکه بیلبو گوهر آرکن رو پیدا میکنه، اون رو پنهان میکنه و به تورین نمیگه که اون رو پیدا کرده. وقتی ارتش الف ها به همراه باقی مانده ی مردمان شهر دریاچه به طرف اره بور میان و از تورین خسارت و بخشی از گنج رو میخوان، تورین پیشنهادشون رو رد میکنه و در اونجا با باقی دورف ها و بیلبو سنگر میگیره و برای دفاع آماده میشن، در این حین هم پیغامی به داین پا آهنین، عموزاده اش، میفرسته که برای دفاع از گنجینه به کمکشون بیان. اما بیلبو شبانه و پنهانی گوهر آرکن رو به طرف مقابل میبره و پیش گندالف میره تا از جنگ جلوگیری کنه. در این بین که نیروهای داین میرسن و ممکنه جنگی در بگیره، ارتش اورک ها و وارگ ها سر میرسه و نبرد پنج سپاه خواهیم داشت که تورین در این جنگ همراه با فیلی و کیلی کشته میشن و بر قبر تورین گوهر آرکن رو به همراه شمشیری که از غار ترول ها به دست آورده بود، اورک ریست، میزارن. در آخر هم بیلبو به همراه گندالف با سهمش از گنجینه اش به شایر برمیگرده و...

ممنون دوست عزیز من فکر کردم که ارکن هم نقش مهمی همچون حلقه قرار ایفا کنه ودر قسمت سوم هم ازش استفاده بشه

من فکر کردم که شاید داستان اون بازی خواسته یه سری از قسمت های هابیت 3 رو معرفی کرده باشه و راستی من همه ی نظرات رو خوندم ولی کسی در مورد سنگ ارکن چیزی ننوشته بود نتیجه ی جست وجوی بیلبو و درف ها چی شد چرا دنبال اون سنگ می گشتند و چرا تورین به خاطر اون سنگ روی بیلبو شمشیر کشید

واقعا ببخشید من فکر کردم شاید بهم مربوطند چون در هردو اسماگ وجود داشت

سلام من فکر کردم شاید چون در هر دو طرف اسماگ وجود داره پس حتما سر نوشت هردو هم یکی ميشه و راستش من همه ی نظرات رو خوندم ولی کسی از سنگ ارکن حرفی نزده بود و چرا بیلبو و درف ها دنبالش می گشتن

من رو ببخشید برای نقد بی جا

در تکمیل حرف های الوه عزیز باید بگم که آرکن استون حق حکومت به 7 قبیله دروف رو میده نه منطقه. نشان و نمایان گره پادشاه دروف هاست.

با توجه به این خبر که عصای راداگاست در فیلم سوم هابیت بنا به دلیلی نامشخص به گندالف میرسد، جالب است که عصای گندالف خاکستری در ارباب حلقه ها: یاران حلقه را، با عصای راداگاست در سه گانه ی هابیت مقایسه کنیم. هر دو یکی هستند با تغییراتی بسیار اندک! :huh:

برای راداگاست چه اتفاقی می افتد؟! شاید از ایستاری بودن استعفا میدهد!

پ.ن: سمت چپ: عصای گندالف خاکستری (بهمراه پیپ) در یاران حلقه

سمت راست: عصای راداگاست قهوه ای در سه گانه ی هابیت

post-2541-0-80926600-1404999090_thumb.jp

بدل گندالف (شاید) در برهوت اسماگ، به سمت اره بور! با عصای راداگاست! :huh: از فیلم سوم.

شرمنده دستم خورد منفی دادم:D

حالا یعنی واقعا راداگاست کشته میشه تو فیلم؟؟؟!عجب...

شرمنده دستم خورد منفی دادم :D

حالا یعنی واقعا راداگاست کشته میشه تو فیلم؟؟؟!عجب...

:huh: :D

احتمالا! شایدم واسه کمک عصاشو قرض میده... ولی عصای گندالف در یاران حلقه، عصای راداگاسته!

بابا وقتی میگه سم رو هم میخواد بیاره یعنی زمانی هستش که فرودو هم هست دیگه ! پس آراگورن هم همون سن خودشه دیگه :huh:

بابا وقتی میگه سم رو هم میخواد بیاره یعنی زمانی هستش که فرودو هم هست دیگه ! پس آراگورن هم همون سن خودشه دیگه :D

زمان مسافرت بیل بو که اصلا سم به دنیا نیومده بوده بعد از سفر تازه بیلبو فرودو رو که ده دوازده سال داشته رو به سرپرستی میگیره و سام هم مثل اینکه از فرودو خیلی کوچتر بوده پس نمیتونه توی فیلم باشه

زمان مسافرت بیل بو که اصلا سم به دنیا نیومده بوده بعد از سفر تازه بیلبو فرودو رو که ده دوازده سال داشته رو به سرپرستی میگیره و سام هم مثل اینکه از فرودو خیلی کوچتر بوده پس نمیتونه توی فیلم باشه

ما داریم درمورد فلش بک اینا صحبت میکنیم ! وگرنه معلومه که اون زمان سم و فرودو نبودن.

پیتر جکسون تا حالا خوب کوبیده تو سر داستان واقعی هابییت(واقعیت های جنگ بر سر موریا ، داستان ناین و داین ، اولین حرکت دورف ها برای بازگشت به کوه تنها توسط ثراین ، قضیه یه دوروغین خیانت تراندویل ، برادر کوچکتر ثورین فررین بجز خواهرش دیس ، این که تمام دروف های گروه ثورین لانگبرد نبودن ، این که بولگ پسر آزوک بوده ، اینکه آزوک تو همون موریا توسط پسرعموی ثورین داین پا آهنی کشته میشه ، قضیه خیانت نار ، این که ثورین و بالین موقع اومدن ویرانی اصلا تو کوه تنها نبودن ، این که پسرای برادر ثرور که گرور باشه یعنی ناین و فرزندش داین همیشه کنار عموی خودشون تو کوه تنها بودن ،وووووو.................)در کل میخوام بگم اگه پیتر جکسون این همه داستان هابییت رو با تفکر خودش از نو ساخته امیدوارم قسمت سوم((نبر پنج ارتش))رو جوری طراحی کنه که ثورین توسط بولک کشته نشه همینطور خواهر زاده هاش فیلی و کیلی و خاندان پادشاهی زیر کو هستان فرزندان ثرور تا ابد بر کوه تنها حکومت کنند................

پیتر جکسون تا حالا خوب کوبیده تو سر داستان واقعی هابییت(واقعیت های جنگ بر سر موریا ، داستان ناین و داین ، اولین حرکت دورف ها برای بازگشت به کوه تنها توسط ثراین ، قضیه یه دوروغین خیانت تراندویل ، برادر کوچکتر ثورین فررین بجز خواهرش دیس ، این که تمام دروف های گروه ثورین لانگبرد نبودن ، این که بولگ پسر آزوک بوده ، اینکه آزوک تو همون موریا توسط پسرعموی ثورین داین پا آهنی کشته میشه ، قضیه خیانت نار ، این که ثورین و بالین موقع اومدن ویرانی اصلا تو کوه تنها نبودن ، این که پسرای برادر ثرور که گرور باشه یعنی ناین و فرزندش داین همیشه کنار عموی خودشون تو کوه تنها بودن ،وووووو.................)در کل میخوام بگم اگه پیتر جکسون این همه داستان هابییت رو با تفکر خودش از نو ساخته امیدوارم قسمت سوم((نبر پنج ارتش))رو جوری طراحی کنه که ثورین توسط بولک کشته نشه همینطور خواهر زاده هاش فیلی و کیلی و خاندان پادشاهی زیر کو هستان فرزندان ثرور تا ابد بر کوه تنها حکومت کنند................

این که درسته و توی داستان هم اومده!

با سلام

درسته که پیتر جکسون جاهایی از کتاب رو به تصویر نکشیده ولی قبول کنید که نمیشه..

اگه بخواد همه چیزو به تصویر بکشه به دنیایی از امکانات احتیاج داره مثل وقت-بودجه-انتخاب بازیگر-دست اندرکاران فیلم که یکی دوتا هم نیستن و خیلی چیزهای دیگه.

واینکه من معتقدم اگه پیتر دستش باز بود خیلی بیشتر از این چیزی بود که ما ازش دیدیم.

در آخر هم میخوام اینو بگم که اگه تو نبرد 5سپاه هم اتفاقاتی از این قبیل افتاد بازم از ارزش کار پیتر و فیلم زیبای هابیت و همچنین فیلم بی نظیر ارباب حلقه ها کم نمی کنه.

با ارزوی موفقیت ایشون.

این که درسته و توی داستان هم اومده!

برادر من کتاب رو چجوری می خوندی؟

فیلم رو چطوری می دیدی؟

شما که کهنه کار هستی حرفه ای و ما هم تازه واردیم:

آزوک تو فیلم پیتر جکسون داخل موریا کشته شد؟

اصلا ثرور با نار تو فیلم پیتر جکسونبرای بار اول با هم رفتن موریا؟

اصلا شما نار دیدی؟یا اصلا نار می شناسی؟

رفتار آزوک با بولگ مثل پدر پسر بود تو فیلم؟

اصلا تو فیلم تو برادر کوچیک ثورین که فررین باشه رو دیدی؟

اصلا دیدی تو فیلم آزوک گردن ناین رو بشکنه و داین در انتقام سر آزوک رو جدا کنه و تو گلوش کیسه یه طلای نار رو فرو کنه؟

شما اصلا این قضیه رو می دونستی کاربر حرفه ای ؟

شما میدونستی موقع حمله ی اسماگ ثورین به خاطر گشت و گذار با بالین بیرون از اره بور بود؟

می دونستی ثرور و ثراین از در مخفی فرار می کنن بیرون؟اصلا اینا تو فیلم اومده؟

اصلا تو فیلم اومده بود که بامبر و بوفور لانگبرد نبودن و از قوم فایربرد بودن ؟اصلا تو فیلم اومده بود که اوری و نوری و دوری از خاندان دورین نبودن؟

اصلا تو فیلم اومده بود که دوالین و بالین و شاه ثراین یک بار قبل از ثورین اقدام به باز پس گیری اره بور می کنن ولی در اطراف سیاه بیشه یه جناب عالی ثراین توسط اورک ها به دولگولدور برده میشه و اونجا زندانیش می کنن؟

اصلا می دونی چرا ثراین رو می برن دولگولدور پیش سائرون؟

اصلا می دونی آخرین حلقه ی دورف ها پیش ثراین بوده و به این خاطر به دولگولدور برده میشه؟

شما که حرفه ای هستی وکاربر با سابقه دیگه چرا؟اگه باعث ناراحتی تون شدم عزر من رو بپزیرید . وقتی بحث سر پسرای دورین لانگبرد باشه کنترلم رو از دست می دم و اگه طرفم یه الف باشه دیگه.......... من همش سه روزه اومدم آردا ولی اینجا انگار کاربرهای چند ماهه خیلی غیرقابل انتظار عمل می کنن.

بازم اگه ناراحت شدی ببخش... دیگه بهم برخورد قوم لانگبرد رفت زیر سوال......

فیلم رو چطوری می دیدی؟

اصلا دیدی تو فیلم آزوک گردن ناین رو بشکنه و داین در انتقام سر آزوک رو جدا کنه و تو گلوش کیسه یه طلای نار رو فرو کنه؟

شما میدونستی موقع حمله ی اسماگ ثورین به خاطر گشت و گذار با بالین بیرون از اره بور بود؟

اصلا تو فیلم اومده بود که بامبر و بوفور لانگبرد نبودن و از قوم فایربرد بودن ؟اصلا تو فیلم اومده بود که اوری و نوری و دوری از خاندان دورین نبودن؟

اصلا تو فیلم اومده بود که دوالین و بالین و شاه ثراین یک بار قبل از ثورین اقدام به باز پس گیری اره بور می کنن ولی در اطراف سیاه بیشه ی جناب عالی ثراین توسط اورک ها به دولگولدور برده میشه و اونجا زندانیش می کنن؟

اصلا می دونی آخرین حلقه ی دورف ها پیش ثراین بوده و به این خاطر به دولگولدور برده میشه؟

شما که حرفه ای هستی وکاربر با سابقه دیگه چرا؟اگه باعث ناراحتی تون شدم عزر من رو بپزیرید . وقتی بحث سر پسرای دورین لانگبرد باشه کنترلم رو از دست می دم و اگه طرفم یه الف باشه دیگه.......... من همش سه روزه اومدم آردا ولی اینجا انگار کاربرهای چند ماهه خیلی غیرقابل انتظار عمل می کنن.

بازم اگه ناراحت شدی ببخش دیگه بهم برخورد قوم لانگبرد رفت زیر سوال......

ایشون همون یه مورد رو که بزرگ نوشته شده میگن تو کتاب هم هست،که هست!

فیلم رو چطوری می دیدی؟

اصلا تو فیلم اومده بود که دوالین و بالین و شاه ثراین یک بار قبل از ثورین اقدام به باز پس گیری اره بور می کنن ولی در اطراف سیاه بیشه یه جناب عالی ثراین توسط اورک ها به دولگولدور برده میشه و اونجا زندانیش می کنن؟

شما اگه دقت می کردی می دیدی که من اون بخش فرزند بودن بولگ نسبت به آزوگ رو بولد و بزرگ کردم که یعنی پاسخم نسبت به اون قسمت از صحبتتون بود.

نیازی به این همه حمله نبود (:

نمیخوام وارد بحث شم یکی دو مورد عرض کنم برم :D

فیلم رو چطوری می دیدی؟

سپر بلوط عزیز چرا بیخودی خودت و مردمو خسته میکنی این همه سطر چیز می نویسی درحالی که اصن هیچ کدوم ربطی به حرف لگو نداشت!؟

اینجا ما جم نشدیم که بگیم کی از کی بیشتر میدونه ... این جملاتی که گفتی مدونی.. اصلا میدونی ... میدونستی ... اینا معنی خوبی نداره. لگولاس گفت اینکه بولگ پسر آزوگ بوده توی کتاب هم هست و تناقضی وجود نداره . این همه بحث فکر کنم نیازی نباشه

بعدش اینجا تا حالا کسی به خاطر امتیازات یا تعداد پست هاش با یکی دیگه تفاوتی نداشته ... همه اعضا برای سایت محترم اند .

این پستا به آردا نمیاد!

و اینم بگم تاپیک در باره قسمت سوم هابیت و سیر داستانشه نه درباره برهوت اسماگ یا سفر غیر منتظره ... اگه در باره اونا نظری داری به تاپیک خودشون برو و حرفتو بزن :

:huh:

فککنم البته به من ربطی نداشت این حرفا ناظرین باید میگفتن :D (خوبه خودم میدونم!) .. عذر میخوام جسارت کردم

من احساس میکنم کیلی و تورین کشته میشن ولی فیلی شاه زیر کوه میشه! اینم با توجه به یکی از دیالوگای تورین تو فیلم دوم (لیک تان-موقع سوار شدن به قایق به سمت اره بور) میگم که رو به فیلی گفت: تو هم یه روزی شاه میشی و...

مطمءنم پیتر جکسون این دیالوگو بی هدف نذاشته!

اما بنظر من اون دیالوگ رو بطور عام و خطاب به همه میگه. نه شخص فیلی. یعنی هرکسی که شاه زیر کوه شد بیننده اون دیالوگ رو یادش میاد.

چون چنین تحریف بزرگی از جکسون بعیده.

من نمی دونم توی فیلم دقیقا کی شاه میشه ولی یکم بعید می دونم فیلی و کیلی کشته بشن. به خصوص کیلی. البته این فقط یه حدسه.

من نمی دونم توی فیلم دقیقا کی شاه میشه ولی یکم بعید می دونم فیلی و کیلی کشته بشن. به خصوص کیلی. البته این فقط یه حدسه.

به قول تور، چنین تحریف بزرگی از پیتر بعیده. کشته شدن فیلی و کیلی نص داستان هست. گمون نکنم خلاف این موضوع رو تو فیلم شاهد باشیم.

مطمین باشید که کیلی کشته میشه من یه صحنه هایی تو پشت صحنه ی 9 ساعته ی فیلم 1 دیدم، که دین او گورمن، بازیگر فیلی برای تست بازیگری بالا سر جسد بی جان آیدان ترنر (کیلی) هست و با گریه و زاری از سر خشم فریاد میزنه: صدامو شنیدی آشغال موریایی؟! جواب اینو پس خواهی داد...

بعد صدای فیلیپا بوینز میاد که میگه: خیلی خوبه!

فیلی زنده میمونه احتمال خیلی زیاد. تورین و کیلی میمیرن... به نظرم بهتر میشه تا اینکه پسر عموی تورین، داین، که خودش فرمانروای آیرون هیلزه یهو بیاد شاه زیر کوه بشه!

مطمین باشید که کیلی کشته میشه من یه صحنه هایی تو پشت صحنه ی 9 ساعته ی فیلم 1 دیدم، که دین او گورمن، بازیگر فیلی برای تست بازیگری بالا سر جسد بی جان آیدان ترنر (کیلی) هست و با گریه و زاری از سر خشم فریاد میزنه: صدامو شنیدی آشغال موریایی؟! جواب اینو پس خواهی داد...

بعد صدای فیلیپا بوینز میاد که میگه: خیلی خوبه!

فیلی زنده میمونه احتمال خیلی زیاد. تورین و کیلی میمیرن... به نظرم بهتر میشه تا اینکه پسر عموی تورین، داین، که خودش فرمانروای آیرون هیلزه یهو بیاد شاه زیر کوه بشه!

داین شاه نمیشه که ناین شاه زیر کوه میشه. پسر داین.

من فکر نکنم تغیری تو لیست تلفاتمون وارد بشه فکر کنم تورین فیلی و کیلی کشته بشن.

داین شاه نمیشه که ناین شاه زیر کوه میشه. پسر داین.

من فکر نکنم تغیری تو لیست تلفاتمون وارد بشه فکر کنم تورین فیلی و کیلی کشته بشن.

داین پس از مرگ سه تن، شاه اره بور میشه! تو کتاب ترجمه شده ی فارسی که بسیار هم معرکه ترجمه کردن آقای علیزاده، فقط یه اشتباه هست که اونم اینه که میگه ناین پسر داین شاه زیر کوه میشه، در حالیکه در کتاب انگلیسی هابیت میخوانیم که:

There now Dain son of Nain took up his abode, and he became king under the mountain, and in time many other dwarves gathered to his throne in the ancient halls.

کتاب هابیت- انتشارات هارپر کالینز- 2011- تو نسخه ای که من دارم این جمله در صفحه ی 265 هست- فصل سفر بازگشت.

اوه ممنونم. پس من برم دستی اصلاح کنم کتابم رو. واقعا ممنونم. البته توی مطالعاتم وقتی کتاب هابیت رو میخونم مطالب متضاد میشن به صورتی که میگه ناین شاه میشه بعد دروف های باقی مونده یعنی ده دروف با داین میمونن. یعنی تا اینجا ناین شاه شده و ده تای دیگه با داین میخوان برن آیرون هیلز.

بعد تو قسمت دیگه موقع وداع بیلبو با دروف ها بالین میگه که بادا وقتی به تالار های ما بازگشتی زمانی که از نو زیبا شده باشند جشنی بگیریم.

اینجا خودم باید حدس میزدم که وقتی اینا میرن با داین (طبق ترجمه اشتباه) پس دیگه تالار هارو زیبا نمیکنن پس یه جای کار میلنگه.

باز ممنون که روشن کردی منو.

با عرض اجازت

اگر حتی یک نفر را هم برعکس کتاب بکشند یا زنده نگه دارند باید یک اعتراض اساسی به نیو لاین داشته باشیم!

این داستان دیگر فن فیکشن است مال تالکین نیست. امیدوارم این طور نشود.

بعضی تغییرات واقعا جالب و خوب بود مانند گم کردن بیلبو حلقه رو در سیاه بیشه و مقابله با اون جونور ولی بعضی تغییرات واقعا به داستان کتاب ضربه میزنن مانند اینکه قرار باشه تورین نمیره یا مثل تغییری که در قسمت دوم شاهد بودیم که چهار تا دورف در شهر دریاچه موندن واقعا مسخره است چطور بود دو تا دورف هم پیش تراندویل میموندن حوصله اش سرنره دو تا دورف دیگه ام پیش بءورن بیلبو هم تو بگ اند جاش خوب بود احتمالا در قسمت سوم بارد با کمک اژدها به لشکر ارگ ها حمله کنه!!

احتمالا در قسمت سوم بارد با کمک اژدها به لشکر ارگ ها حمله کنه!!

اتفاقا ایده ی جالبی میشه اینم!!! :دی (شوخی)

ولی به نظر من بزرگترین تغییر داستانی که کارگردان توش نقش داشت، ورود نقش تائوریل بود که بهیچ وجه توسط خود نویسنده ی داستان و قصه ی اصلی توصیف نشده و نتیجتا از عقبه و هویت کاملا خالیه...

تمام دست کاری های بعدی هم که در داستان فیلم انجام دادن ( یا حتما در قسمت سوم انجام میدن) همه و همش برای جا دادن این نقش اضافی به هرنحوی توی سیر فیلم هست...مثلا همون قضیه ی جدا شدن چهار دورف از گروه به خاطر چی بود؟ به خاطر همین که کیلی توی شهر بمونه تا تائوریل بیاد و درمانش کنه... وگرنه چه دلیل دیگه ای داشت که دورفا از هم جدا بشن و یا اصلا شخصیتی به نام تائوریل وجود خارجی داشته باشه؟!

شما اگه دقت می کردی می دیدی که من اون بخش فرزند بودن بولگ نسبت به آزوگ رو بولد و بزرگ کردم که یعنی پاسخم نسبت به اون قسمت از صحبتتون بود.

نیازی به این همه حمله نبود (:

بله شما درست می گید زیاده روی کردم ولی دست خودم نیست......منظورم با شما نیست ولی باید اینجور بنویسم چون باید به یه بنده خدایی جواب میدادم البته نه به شما......

با عرض اجازت

اگر حتی یک نفر را هم برعکس کتاب بکشند یا زنده نگه دارند باید یک اعتراض اساسی به نیو لاین داشته باشیم!

این داستان دیگر فن فیکشن است مال تالکین نیست. امیدوارم این طور نشود.

حالا شاید جواب داد! از همین حالا قضاوت نکنید.

اتفاقا ایده ی جالبی میشه اینم!!! :دی (شوخی)

ولی به نظر من بزرگترین تغییر داستانی که کارگردان توش نقش داشت، ورود نقش تائوریل بود که بهیچ وجه توسط خود نویسنده ی داستان و قصه ی اصلی توصیف نشده و نتیجتا از عقبه و هویت کاملا خالیه...

تمام دست کاری های بعدی هم که در داستان فیلم انجام دادن ( یا حتما در قسمت سوم انجام میدن) همه و همش برای جا دادن این نقش اضافی به هرنحوی توی سیر فیلم هست...مثلا همون قضیه ی جدا شدن چهار دورف از گروه به خاطر چی بود؟ به خاطر همین که کیلی توی شهر بمونه تا تائوریل بیاد و درمانش کنه... وگرنه چه دلیل دیگه ای داشت که دورفا از هم جدا بشن و یا اصلا شخصیتی به نام تائوریل وجود خارجی داشته باشه؟!

یه پستی من یا اینجا بود گذاشتم یا در اخبار نبرد پنج سپاه، که ترجمه ی حرفهای فیلیپا بوینز در باره ی جدا شدن دورفها بود، اونو اگه پیدا کردید بخونید.

خدا کنه تائوریلم بمیره :) اصلا از شخصیت های من درائردی خوشم نمیاد :D

یا اون ایجاد حس خوب و مشترک بین تائوریل و اگه اشتباه نکنم کیلی. اصلا راه نداره. شاید یه روزی ایلوواتار شخصا توی آردا ظاهر بشه اما وجود علاقه بین الف و دروف ابدا :|:|:|

والا من دلم می خواد فیلی و کیلی کشته بشن! البته سوتفاهم نشه من این شخصیت ها رو خیلی دوست دارم منظورم اینه که به کتاب پایبند باشه.

ولی خوب با تمام دردسر هایی که همه ( یعنی تائوریل و دورف ها) برای نجات کیلی کشیدند این موضوع می تونه خیلی ریسک پذیر باشه. معمولا داستان های کمی ( حالا در هر ژانری ) پیدا میشن شخصیتی که از مرگ نجات پیدا کرده کشته بشه و مرگ شخصیت هم تاثیر گذار باشه.

فیلی و کیلی میمیرن و تائوریل هم همراهشون.... این تنها راهیه که میتونند سلسله تغییراتی که توی داستان فیلم دادن رو به یه نحوی جمعش کنند.... چون فقط تصورشو بکنید اگه مثلا فیلی یا کیلی زنده بمونند، اونوقت اینا باید شاه بشن نه دین!!! اصلا چه اصراریه که اینقدر فیلم با کتاب متفاوت باشه و فقط لج طرفدارای تالکین رو در بیاره؟! من مطمئنم پیتر دیگه تا این حد ریسک نمیکنه...

حالا من حدس میزنم تورین و کیلی میمیرن، تاریل به سرنوشت لگولاس دچار میشه! و قلمروی تراندوییل و کلا سرزمین میانه رو ترک میکنه. شاید جکسون اینجوری نشون بده که تو شب پر از ستاره تاریل سوار بر کشتی روی دریاست، دست مشت شدشو باز میکنه و تو دستش رون استون (سنگ رون) متعلق به کیلی هست و اینجا هاوارد شور قلب ما رو میترکونه! :)

فیلی که از خاندان دورین هست شاه زیر کوه میشه و منطقی تر هست تا اینکه شاه یه منطقه ی دیگه مثل داین، بیاد شاه جای دیگه ای بشه. این حدس منه شاید همش اشتباه باشه.

چی می شد اگه ثورین نمی مرد؟همینطور خواهرزاده هاش.....

و دوباره ولی اینبار برای همیشه مزه ی شمشیر قوم دورین رو به آزوک می چشوند.....

و انتقام ثرور رو برای همیشه می گرفت....

و خاندان پادشاهی زیر کوهستان تا ابد بر اره بور حکومت می کرد.....

تا زمانی که دوباره به سوی پدرانشان و آوله در تالار های دورین فنا ناپذیر بازگردند.

چی می شد اگه ثورین نمی مرد؟همینطور خواهرزاده هاش.....

و دوباره ولی اینبار برای همیشه مزه ی شمشیر قوم دورین رو به آزوک می چشوند.....

و انتقام ثرور رو برای همیشه می گرفت....

و خاندان پادشاهی زیر کوهستان تا ابد بر اره بور حکومت می کرد.....

تا زمانی که دوباره به سوی پدرانشان و آوله در تالار های دورین فنا ناپذیر بازگردند.

هیچی دیگه . یه دفعه بگو هابیت 3 یه داستان جدید شد. بیان فیلم نامه نبرد 5 سپاهم به عنوان کتاب چاپ کنن که ما هم استفاده کنیم. نه راه نداره. حتما تائوریل فیلی و کیلی به علاوه تورین میمیرن. وگرنه سیر کلی داستان جابه جا میشه. اصلا هم جالب نمیشه. تا اینجا ما فهمیدیم که لگو یه نیمچه علاقه به تائوریل داره (از تذکر تراندویل به تائوریل) و در ارباب میبینینم لگو هیچ قید و بندی از لحاظ احساسی به جز در باب طبیعت نداره درسته ؟؟؟ حالا این درست نیست که ما از دوف ها تلفات سنگین از نقش های اصلی بدیم اما از الف ها نه درسسته ؟؟؟ پس تنها گزینه بره تلفات نقش مهم تائوریله نه کسه دیگه. چون همه اونها رو د ارباب زنده یا دیدیم یا شنیدیم ازشون

هیچی دیگه . یه دفعه بگو هابیت 3 یه داستان جدید شد. بیان فیلم نامه نبرد 5 سپاهم به عنوان کتاب چاپ کنن که ما هم استفاده کنیم. نه راه نداره. حتما تائوریل فیلی و کیلی به علاوه تورین میمیرن. وگرنه سیر کلی داستان جابه جا میشه. اصلا هم جالب نمیشه. تا اینجا ما فهمیدیم که لگو یه نیمچه علاقه به تائوریل داره (از تذکر تراندویل به تائوریل) و در ارباب میبینینم لگو هیچ قید و بندی از لحاظ احساسی به جز در باب طبیعت نداره درسته ؟؟؟ حالا این درست نیست که ما از دوف ها تلفات سنگین از نقش های اصلی بدیم اما از الف ها نه درسسته ؟؟؟ پس تنها گزینه بره تلفات نقش مهم تائوریله نه کسه دیگه. چون همه اونها رو د ارباب زنده یا دیدیم یا شنیدیم ازشون

البته توروندور عزیز اینم بگم که فاصله ی میزان وفاداری سفرغیرمنتظره و برهوت اسماگ به متن کتاب، فاصله ی فاحشی بود. طوریکه وقتی من داشتم برای اولین بار فیلم رو میدیدم یه جاهایی شوکه شدم، یه جاهایی عصبی. به شخصه با اتفاقاتی که تو برهوت افتاد هیچ نطری نمیتونم بدم که داستان این سه تا چی میشه. چون تو برهوت خیلی از نکات روایت کتاب نادیده گرفته شده. امیدوارم تو پنج سپاه پیتر دیگه زیاد هوس نوآوری به سرش نزنه.

پ.ن: تمام این حرفا از دهن یه طرفدار بیرون اومد. البته معادلات سینمای حرفه ای ممکنه چیز دیگه ای ایجاب کنه. :)

با توجه به پست های قبلی دوستان،خبر کشته شدن تورین و کیلی تایید شد.

میمونه تائوریل و فیلی که به احتمال زیاد این دو شخصیت هم اروبیامرز میشن!

با توجه به پست های قبلی دوستان،خبر کشته شدن تورین و کیلی تایید شد.

میمونه تائوریل و فیلی که به احتمال زیاد این دو شخصیت هم اروبیامرز میشن!

تائوریل که اصلا شک نکنید که کشته میشه!!

کیلی هم توی 5 سپاه احتمالا میخواد جون

تائوریل نجات بده و کشته میشه

فیلی هم باید کشته بشه چون تحریفه درسته فیلم برای پیتر هستش و حق داره که تا حدودی دست ببره توی داستان اما این حقو نداره که شخصیتو بکشه یا زنده بزاره مگر شخصیتی مثل

تائوریل باشه که خودش اضافه کرده باشه که سرنوشتش دست خود پیتر هستش!

ویرایش: در مورد تورین هم شک نکنید کشته میشه خودم توی پشت صحنه ها ء پشت صحنه مربوط به کشته شدن تورین را دیدم! البته 1ء2 ثانیه بود!

سلام یه سری به down98 بزنید یه سری از هابیت 3 رو در یکی از کلیپ هایش سه ماه پیش دیدم از جمله به اتش کشیدن شهر دریاچه به دست اسماگ.

راستی سر سارون قراره چی بیاد آیا به مردور میره یا به دنیای تاریکی برای گرده و ویچ کینگ چی می شه.

با نظرت موافقم استرایدر

بنظر من ساووارون بعد از نا امید شدن از کمک گرفتن از اسماگ و تصرف کوه تنها می ره موردور و یاران قدیمی خودش رو از دل تاریخ فرا می خونه ...

برای بازگشت مجدد. :)

حالا جالب اینجاست که ملت کتاب نخونده فکر میکنن نقطه اوج و پایانی فیلم هابیت: نبرد پنج سپاه، حمله اسماگ به اسگاروته. و خب داستان با پایان خوش کشته شدن اسماگ تموم میشه. مطمئنم روحشون هم از جریاناتی که قراره بعدش اتفاق بیوفته بی خبره. و ضربه آخر به بیننده با قضیه تورین و فیلی و کیلی وارد میشه. قیافه بیننده ها تو سینما دیدنیه حیف که ما از دیدنش بی بهره ایم! :دی

حالا جالب اینجاست که ملت کتاب نخونده فکر میکنن نقطه اوج و پایانی فیلم هابیت: نبرد پنج سپاه، حمله اسماگ به اسگاروته. و خب داستان با پایان خوش کشته شدن اسماگ تموم میشه. مطمئنم روحشون هم از جریاناتی که قراره بعدش اتفاق بیوفته بی خبره. و ضربه آخر به بیننده با قضیه تورین و فیلی و کیلی وارد میشه. قیافه بیننده ها تو سینما دیدنیه حیف که ما از دیدنش بی بهره ایم! :دی

:)

که البته اگه تو ذوق ما نخوره و همون جوری که مردم انتظار دارن نشه! :D (با این چیزایی که از پیتر دیدیم هر چیزی ممکنه)

امیدوارم که تو این قسمت آخریه بوبمور یه حرفی رو بزنه :}

با عرض اجازت

دوستان بنده نگران مردم هستند چون با این تحریفاتی که جکسون اعمال کرده ممکن است دیدگاهشان نسبت به سرزمین میانه تغییر کند.

حالا من حدس میزنم تورین و کیلی میمیرن، تاریل به سرنوشت لگولاس دچار میشه! و قلمروی تراندوییل و کلا سرزمین میانه رو ترک میکنه. شاید جکسون اینجوری نشون بده که تو شب پر از ستاره تاریل سوار بر کشتی روی دریاست، دست مشت شدشو باز میکنه و تو دستش رون استون (سنگ رون) متعلق به کیلی هست و اینجا هاوارد شور قلب ما رو میترکونه! :)

فیلی که از خاندان دورین هست شاه زیر کوه میشه و منطقی تر هست تا اینکه شاه یه منطقه ی دیگه مثل داین، بیاد شاه جای دیگه ای بشه. این حدس منه شاید همش اشتباه باشه.

در مورد گفته های این دوست عزیزمان که بولدش کردم کاملا موافقم .

تجربه نشون داده که پیترجکسون ، کاراش غیر قابل پیش بینیه.اما ازونجایی که اسم فیلم،نبرد پنج سپاه است؛ مشخصه که این قسمت با مرگ اسماگ تموم نمیشه و به جریانات بعد از کشته شدن اسماگ هم می پردازه. (شاید هم این 5سپاه، علیه اسماگ بجنگند و آخر کار بارد بزنه اسماگ رو بکشه. والا ازین پیتر بعید نیست). درکل هرطور داستان پیش بره، ما که عاشق پیتریم :)

من هم جزئی از کتاب نخونده هام ولی دلیل نمیشه که بخوام جابخورم :D :|

ای کاش در قسمت سوم گالوم رو هم ببینیم که دنبال گابلین ها راه بیفته و بیاد به جنگ پنج سپاه و دنبال بیلبو بگرده و با هم یه کتک کاری بکنن

ای کاش در قسمت سوم گالوم رو هم ببینیم که دنبال گابلین ها راه بیفته و بیاد به جنگ پنج سپاه و دنبال بیلبو بگرده و با هم یه کتک کاری بکنن

خیلی خنده دار میشه :)

من موندم بارد اسماگ به این بزرگی رو چطوری با یه تیر کشت؟

من موندم بارد اسماگ به این بزرگی رو چطوری با یه تیر کشت؟

با یه تیر به سمت چپ قفسه سینش.

هر موجودی یه نقطه ضعفی داره.

دوستان یحتمل می دید که تو این قسمت جدید آرون هم حضور داشته باشه ؟!

شاید تو برگشت بیلبو به ریوندل نشونش بدن شاید آراگورن هم اونجا باشه

چرا توی فیلم نشون ندادن که زره و سکه به تن اسماگ چسبیده باشه؟

سلام جواب ندارید که سر ویچ زنگ وسارون قرار چی بیاد دوستان حرفه ای

سلام به شما

فکر کنم وجود نزگولها به خصوص ویتچ کینگ در فیلم هابیت 3 جذابیت فیلمو چندین برابرکنه.اگر اطلاعاتی در این مورد دارید شتاب کنید.

خیلی ممنون

من از یکی شنیدم که پیتر جکسون از قضیه فیلی کیلی و تورین صرف نظر کرده و قراره فیلمو یک جور دیگه به پایان برسونه

من از یکی شنیدم که پیتر جکسون از قضیه فیلی کیلی و تورین صرف نظر کرده و قراره فیلمو یک جور دیگه به پایان برسونه

با عرض اجازت

بعید است. از چه کسی این را شنیده ای؟

با سلام

جواب ندادینا

آیا ویتچ کینگ تو فیلم هابیت3 هست یا نه؟

با سلام

جواب ندادینا

آیا ویتچ کینگ تو فیلم هابیت3 هست یا نه؟

توی قسمت اول که یه صحنه بودش... ولی درکل باید ببینیم پیتر با اینهمه پرداختن به نزگول ها در دو قسمت اول و دوم، چه نقشه ای واسشون توی قسمت سوم فیلم داره...

توی قسمت اول که یه صحنه بودش... ولی درکل باید ببینیم پیتر با اینهمه پرداختن به نزگول ها در دو قسمت اول و دوم، چه نقشه ای واسشون توی قسمت سوم فیلم داره...

تو تریلراول که اثاری از نزگولها نبود.تربلر دومشو باید دید.

احتمالا وقتی بیلبو برمی گرده باز هم شایر در ارامشه و اتفاقی برای خونش نیفتاده [-(

احتمالا وقتی بیلبو برمی گرده باز هم شایر در ارامشه و اتفاقی برای خونش نیفتاده [-(

مگه قراره افتاده باشه؟؟؟

بیلبو و خونه و زندگیش از بعد از برگشتنش از ماجراجوییش نقل دهن هابیت ها میشه که گنج داره و کلی پول و ثروت و بعد از این سفره که بگینز های ساکویل دنبال مال و منالشن

مگه قراره افتاده باشه؟؟؟

بیلبو و خونه و زندگیش از بعد از برگشتنش از ماجراجوییش نقل دهن هابیت ها میشه که گنج داره و کلی پول و ثروت و بعد از این سفره که بگینز های ساکویل دنبال مال و منالشن

من هابیت رو یکبار خوندم فعلا و قشنگ یادم نیست ولی فکر کنم آخرش که بیلبو برمیگرده میبینه وسایل خونشو به حراج گذاشتن !

مگه قراره افتاده باشه؟؟؟

وقتی بیلبو بر می گرده و خونش و وسالش رو به حراج گذاشتن چون خیال کردن مرده

آره درسته اما خوب منظور شما رو از اتفاق جور دیگه ای تعبیر کردم [-(

اون مساله که به خوبیو خوشی حل شد . همچین چیز خاصی نبود. خودش رسید و مایوس کردشون

یه سوال.

ما تو این فیلم جدید چندتا جنگ میبینیم؟

یه سوال.

ما تو این فیلم جدید چندتا جنگ میبینیم؟

خب اونجور که از اسمش پیداست یه جنگ. اما اونجوری که از گمانه زنی های پیرامون اتفاقات دول گولدور بر میآد، شاید پیتر نیم نگاهی هم به جریان بیرون کردن سائورون از دول گولدور داشته باشه.

اگر فیلم با بیلبوی پیر تموم بشه صد درصد تو ریوندل تموم می شه [-(

یه چیزی هم هست. نمی دونم قبلا توی این تاپیک یا جای دیگه بحثش شده یا نه؟ اگه تکراری بود ببخشید :دی

قبلا شایعه شده بود قراره بازیگرانِ سم و آراگورن در این فیلم حضور داشته باشند (که از طرف بازیگر سم [اسمش یادم نیست :دی] رد شد)

با این وجود احتمال داره قسمت سوم مثل ابتدای قسمت اول تموم بشه، یعنی بیاد به 60 سال بعدش و بیلبو سرش رو از روی کتابش برداره و اونجا رو نشون بده ؛ که به نظر من حتما همین جوری تموم میشه و با این وجود احتمال حضور سم زیاده

به نظر من فیلم سوم در ریوندل تموم میشه... چون بیلبو کتاب آنجا و بازگشت دوباره ( یا همون هابیت) رو در ریوندل به پایان میرسونه و نشون فرودو میده....و چون این صحنه رو توی فیلم لوتر 1 هم نمایش داده بودن ، به نظرم احتمالش خیلی زیاده که همچین پایانی رقم بخورده...

با عرض اجازت

البته خوب می شود اگر در ریوندل تمام شود.

از کجا معلوم که پادشاه انگمار زنده نشده باشه وداخل هابیت3 بین یکی از این ارتش ها نباشه

از کجا معلوم که پادشاه انگمار زنده نشده باشه وداخل هابیت3 بین یکی از این ارتش ها نباشه

پادشاه آنگمار شاه جادو پیشه در این دوران زنده هست. اما هنوز حضور مادی نداره.

داداش تو هابیت یک نشونش دادا همون روحی که سعی کرد راداگاستو بکشه

اون که خامول بود

ولی یادم نمیاد تو کتاب یه همچین قسمتی بوده باشه به هر حال احتمالش هست که ما تو فیلم نزگول ها رو ببینیم(ولی با احتمال کم!!)

سفر بیلبو در سال 2941 شروع شد و یک سال بعد به شایر برگشت. و در همین سال سائرون دول گولدور را ترک می کند.

در حالی که در سال 2951 سائورون حضور خود را علنا اعلام میکند و سه تن از نزگول را برای تصرف دوباره دول گولدور مامور می کند.

پس ممکن است پیتر جکسون این ده سال را نادیده گرفته و وقتی گالادریل گندالف را در دول گولدور می بیند (همان طور که در تیزر دیدیم) نزگول یا جادو پیشه را نیز در ان لحظه ببیند.

بنظرم من پرولوگ فیلم در مورد گندولف خواهد بود چون شنیدم پیتر جکسون وقتی داشت در مورد تغییر عصای گندولف در هابیت (در مقایسه با ارباب حلقه ها) صحبت میکرد گفت که در ابتدای قسمت سوم علت این تغییر بیان خواهد شد.

بنظرم من پرولوگ فیلم در مورد گندولف خواهد بود چون شنیدم پیتر جکسون وقتی داشت در مورد تغییر عصای گندولف در هابیت (در مقایسه با ارباب حلقه ها) صحبت میکرد گفت که در ابتدای قسمت سوم علت این تغییر بیان خواهد شد.

یعنی به همین راحتی لو داد ؟!!!

این فایل رو گوش کنید

http://vocaroo.com/i/s0VHSQNCkcdr

(البته بازم ممکنه که کلمه ای رو اشتباه شنیده باشم شما هم گوش کنید تا بیبینیم چی میشه :D )

خب این منظورش در اوایل فیلم هست و میگه که ماجرای تغییر عصا به نوعی از فیلم 2 شروع میشه و توی اوایل فیلم 3 علتش توضیح داده میشه...

با عرض اجازت

شرکت لگو که حق کپی رایت آثار بزرگ سینمایی را می خرد برای هابیت نیز این کار را کرده و از آن جا که این شرکت محصول را چند ماه زودتر از اکران فیلم ارائه می کند. برای هابیت نبرد 5 سپاه اچندمحصول را ارائه کرده. از آن جایی که می دانیم شرکت لگو سال گذشته نیز این کار را کرد و قبل از اکران هابیت برهوت اسماگ لگو تائوریل و لگولاس را به بازار فرستاد:post-2837-0-54196300-1410854773_thumb.jp اکنون نیز لگو های نبرد پنج سپاه post-2837-0-78052600-1410854858_thumb.jp نبرد شاه جادوپیشه post-2837-0-24858300-1410854894_thumb.jp و نبرد در شهر دریاچه را به بازار فرستاده است. خب می گویید این چه ربطی به بحث ما دارد در عکس لگو نبرد شاه جادو پیشه می بینیم که گالادریل همراه شیشه ی خود در کنار الروند به نبرد با شاه جادوپیشه می پردازند یعنی این دو در هابیت 3 حضور دارند و با شاه جادو پیشه می جنگند و این که در لگو نبرد شهر دریاچه هم می بینیم پسر بارد در کنار لگولاس و تائوریل به نبرد با اورک ها می پردازد. و همچنین در لگو نبرد 5 سپاه می بینیم که تورین با آزوگ در حال جنگ است و لگولاس نیز حضور دارد و این احتمال مرگ تائوریل را بیشتر می کند پس ماجرا تا حدی روشن شد.

امیدوارم اسپم نشود :D

به احتمال خیلی زیاد تائوریل میمیره چون یه شخصیتی که پیتر جکسون خودش اضافه کرده و توی فیلم ارباب حلقه (و کتاب ها) نیست (پس نمی تونه با لگولاس ازدواج کرده باشه.)

بچه ها به نظرتون سیر داستان چجوریه ؟؟؟

به نظر من ، بترتیب :

- از جایی که توی قسمت قبل تموم شد شروع میکنه و اسماگ و به آتش کشیدن شهر دریاچه و کشته شدنش رو نشون میده

- وقایع دول گولدور . شورای سپید میاد و گندالف رو آزاد میکنن و سائورون هم فرار میکنه و گندالف و ترور دیوانه با هم میجنگن

- اره بور. دورف ها و بیلبو دارن در مورد اتفاقی که افتاده و اینکه باید چکار کنن بحث میکنن

- ویرانی شهر دریاچه و آوارگی مردمش و دیدار تائوریل و لگولاس

- تراندویل با ارتشش به شهر دیل میرسه و با بارد صحبت میکنه ، بعدش با هم میرن به اره بور و جلسه 3 نفره با تورین تا یدفعه گندالف سر میرسه

- دورف های قوچ سوار سر میرسن و در کنار تورین قرار میگیرن تا با حمله ی الف ها و انسانها مقابله کنن

- ارتش سائورون+وارگها از راه میرسه و 3 سپاه دورف ، الف و انسان در کنار هم قرار میگیرن

- عقابها و در نهایت بئورن به کمک سپاه خیر میان

- نقشه های سائورون و اینکه هدفش واقعا چی بوده و قضیه ی نزگولها رو نشون میده (که مشخصا گندالف و سایرین عمرا خبردار نمیشن)

- بازگشت بیلبو به شایر و مشاهده ی اینکه خونه و زندگیشو به حراج گذاشتن

نظرتون چیه ؟؟

با عرض اجازت

با توجه به لکو های جدید می توان چند چیز فهمید برای مثال گالادریل در جنگ با ویچ کینگ حضور دارد و از شیشه اش که در اینده به فرودو می دهد استفاده می کند و یا از ظاهر نسبی داین اطلاع پیدا کنید: post-2837-0-70588700-1413728920_thumb.jp post-2837-0-80174100-1413728958_thumb.jp post-2837-0-00640600-1413728996_thumb.jp post-2837-0-16273300-1413729010_thumb.jp post-2837-0-52045800-1413729018_thumb.jp

من فکر کنم تو نسخه سینمایی همه زنده بمونن و تو نسخه اکستندد کسایی که باید بمیرن، میمیرن ! :D

من فکر کنم تو نسخه سینمایی همه زنده بمونن و تو نسخه اکستندد کسایی که باید بمیرن، میمیرن ! :D

D:

نه واقعا خوشم اومد ...

درست شبیه لحظات پایانی فیلم من افسانه هستم میشه . :دی